PANIKA: Rafael Nadal odustaje?

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

04. 03. 2024. u 17:32

RAFAEL Nadal pojavio se prvi put na terenu još od početka godine kada je zaustavljen u četvrtfinalu Brizbejna. Doduše odigrao je egzibicioni meč sa Karlosom Alkarazom u Las Vegasu. Sigurno da je navijače "bika sa Majorke" obradovalo što je ponovo uzeo reket i lopticu, a ostaje da se vidi da li će nastupiti u Indijan Velsu.

ПАНИКА: Рафаел Надал одустаје?

FOTO: Tanjug/AP

Osvajač 22 grend slem titule je poražen u duelu sa zemljakom sa 3:6, 6:4, 14:12 i još uvek nije siguran da li će igrati na turniru iz serije 1000.

- Trenutno razmišljam o tome da li ću učestvovati u Indijan Velsu. Voleo bih da igram u Monte Karlu. U ovom trenutku karijere moram da analiziram kako se osećam u svakom momentu, da vidim koja osećanja imam i gde najviše želim da igram. Pokušaću da uradim ono što je bolje da postignem svoje ciljeve. Želim da radim stvari koje me čine srećnim - rekao je Nadal.

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu na programu je od 6. do 17. marta, a titulu brani Karlos Alkaraz.

Novak Đoković će nastupiti u kalifornijskoj pustinji i to će mu biti prvi turnir od Australijan opena i poraza u polufinalu od kasnijeg šampiona Janika Sinera.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve najnovije i najvažnije vesti o njemu, ali i one najzanimljivije, pratite i dalje na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije