SENZACIJA U DUBAIJU: Prvi nosilac i branilac titule ispao u polufinalu

Novosti online

01. 03. 2024. u 19:03

VELIKU senzaciju u Dubaiju priredio je francuski teniser Igo Amber koji je pobedio Danila Medvedeva sa 7:5, 6:3 i boriće se za trofej na turniru iz serije 500.

СЕНЗАЦИЈА У ДУБАИЈУ: Први носилац и бранилац титуле испао у полуфиналу

Epa / SCOTT BARBOUR

Prvi nosilac i aktuelni šampion neće odbraniti titulu, pa će morati da sečeka neku drugu priliku da podigne pehar u 2024. godini.

Što se meča tiče, 18. igrač sveta je zasluženo trijumfovao. U prvom setu je napravio brejk u 12. gemu. Nije ga pokolebalo ni to što je pre toga propustio četiri set lopte.

I drugi segment meča počeo je sjajno za momka iz Meca. Odmah je rivalu oduzeo servis i poveo je sa 2:0. Ipak, Rus je imao odgovor i odmah je vratio izgubljeno.

Iako je Amber ispustio prednost brejka, uspeo je da napravi novi u osmom gemu i potom sigurno odservira za plasman u finale.

Francuz će za trofej igrati protiv Kazahstanca Aleksandra Bublika koji je prošao dalje tako što je Andrej Rubljev bio diskavalifikovan.

BONUS VIDEO: Nesportsko ponašanje britanskih navijača nakon pobede Novaka Đokovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)