NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković izjavio je da će možda da propusti sutrašnji trening u Melburnu, pošto je imao naporan meč na startu Australijan opena.

Komentari (3)

Vuk07

14.01.2024. 20:02

Ovo je ubčajeno za one koji hoče sebe da prestave u najboljem svetlu. Novak je vise energije potrošio u Show programu izigravajući majmuna za Australijance. Nisam ovo naglasio u losem kontekstu. Njima bi neko pokazao lakat ili srednji prst. A Novak je igrao čak iz kolica za hendikepirane. Neznam dali neko razume. Prije godinu dana bio u pritvoru od ovih kengura. Zar to nemože Alkaraz Medvedev Zverevi da ih ne nabrajam. Ali to je Novak kao mirodjija u svakom jelu.Počinje da me nervira. Možete samo zamisliti da je danas izgubio svoj meč. Šta bi se sve pisalo.

Stojadin

14.01.2024. 21:21

Nole je ocito zabusavao na prvom mechu sa hrvatom. Namerno je izgubio jedan set a mali se pokazivao tokom cele igre kao "on je neko i nesto". Verujte mi od tog malog hrvata nece biti nikad teniser. Svi drugi hrvatski teniseri su bolji i kao teniseri i kao ljudi, od ovoga ne treba nista ocekivati. Ovo sto Novak kobejagi nece trenirati zato sto se umorio sa ovim malim dripcem, je cisto foliranje pred hrvatima koji su ga ponizavali na binama.