SRAMOTA ATP-a KAKVA SE NE PAMTI! Hamad Međedović je doživeo nešto što ni Novak Đoković nikada nije

Novosti online

04. 12. 2023. u 09:17

NOVAK Đoković je godinama bio na udaru ATP-a, prevashodno zbog zemlje iz koje dolaze, a onda i svog zalaganja da svim igračima bude bolje i osnivanjem PTPA organizacije.

СРАМОТА АТП-а КАКВА СЕ НЕ ПАМТИ! Хамад Међедовић је доживео нешто што ни Новак Ђоковић никада није

Screenshot / TennisTV

Srbin je ulazio često u otvoren sukob sa čelnicima krovne teniske organizacije, doživeo je niz neprijatnosti, ali ono što se desilo Hamadu Međedoviću spada u rubriku "Verovali ili ne". 

Naime, Međedović je postao najbolji mladi igrač sveta nakon što je na Next Gen završnom mastersu u Džedi došao do titule pobedom u finalu nad Francuzom Arturom Fisom sa 4:2 u setovima.

Hamad je odigrao briljantan turnir i ostvario sve tri pobede u grupi, a potom i u polufinalu i finalu i zasluženo podigao pehar namenjen šampionu na turniru koji se održava od 2017. godine.

Međutim, došlo je do neverovatne greške nakon završetka turnira od strane krovne teniske organizacije ATP-a.

Oni su na svom nalogu na Instagramu nakon osvojene titule Međedovića stavili sliku njegovog rivala Francuza Fisa kao novog šampiona. Greška je kasnije ispravljena, ali je ostalo zabeleženo da su se propisno obrukali i učinili nepravdu prema Međedoviću. Čak ni Novak nije doživeo takvu vrstu nepravde od ATP-a.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave