HVALA TI, JANIK! Siner pobedio za Đokovića, pa otkrio da ima problem

Novosti online

17. 11. 2023. u 09:16

Italijanski teniser Janik Siner pobedio je sinoć Danca Holgera Runea sa 6:2, 5:7, 6:4, u poslednjem meču grupne faze "zelene grupe" završnog mastersa u Torinu. Siner, koji se već ranije plasirao u polufinale, ovom pobedom je među najbolja četiri poslao i srpskog tenisera Novaka Đokovića.

ХВАЛА ТИ, ЈАНИК! Синер победио за Ђоковића, па открио да има проблем

FOTO: Tanjug/AP

Italijan je zahvaljujući maksimalnom učinku u grupi zauzeo prvu poziciju, dok će Đoković u polufinalu kao drugoplasirani igrati protiv prvoplasiranog iz "crvene grupe".

- Malo sam osetio bol u leđima u drugom setu, kao neki klik posle jednog pokreta, ali prošlo je, sve je u redu sa telom. Bilo mi je važno da se resetujem posle pobede nad Novakom, da se borim od starta, jer dosad nisam pobedio Holgera. Od drugog seta je servirao mnogo bolje, ovo je pozitivna pobeda - rekao je Siner.

Prvi put u karijeri je ostvario pobede protiv Đokovića i Runea. Tako je stigao i do polufinala u Torinu, a uživao je još jednom igrajući pred zemljacima.

- Poseban osećaj, privilegija. Malo više pritiska, ali pozitivnog pritiska. Volim da sam u takvoj situaciji i mislim da sam se dosad dobro nosio sa svime. Publika mi daje mnogo snage, pogotovo kad se pomalo mučim na terenu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave