ŠTA MU BI? Bivši šampion Rolan Garosa sramno prozivao Novaka Đokovića

Novosti online

15. 11. 2023. u 08:25

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poražen je sinoć od Italijana Janika Sinera sa 1:2 po setovima 5:7, 7:6(5), 6(2):7, u meču drugog kola zelene grupe Završnog turnira u Torinu.

ШТА МУ БИ? Бивши шампион Ролан Гароса срамно прозивао Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Meč je trajao više od tri sata, a Siner je prvi put u karijeri savladao Đokovića i sada je skor 3:1. A publika je ponovo pokazala nepoštovanje prema najboljem teniseru sveta i nekulturu koja ne priliči belom sportu.

I ne samo navijači, već i jedna legenda italijanskog tenisa. Naime, Adrijano Panata, bivši osvajač Ronal Garosa (1976), jedini Italijan koji je do sada uzeo neki grend slem, kao komentatator Raija kritikovao je Srbina zbog poteza na početku drugog seta.

Šta se desilo? Srbin je izgubio prvi set posle vođstva od 5:4, Siner je bio u velikom naletu, da bi prvi reket sveta iskoristio svoje pravo i zatražio pauzu za toalet.

- Kladim se da je tražio pauzu da razbije ritam, on to uvek radi. Ali kako god, Sineru ne smeta, on tu ostaje miran - rekao je Panata, da bi komentarisao i to što je Nole tražio intervenciju fizioterapeuta na terenu:

- Ovo je druga faza, prvo piški pa fizioterapeut. On sve pokušava. Uopšte mi se ne sviđa ovakav stav - sramota da jedan osvajač grend slema tako pričao o legendi.

Podsećamo, Đoković će sada za plasman u polufinale morati u četvrtak da maksimalnim rezultatom pobedi Huberta Hurkača, kako ne bi zavisio od drugih rezultata.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici