NOVI ŠOK U PARIZU: Medvedev ispao odmah posle Alkaraza!

Novosti online

01. 11. 2023. u 14:09

Najveće iznenađenje turnira u Parizu je ispadanje Karlosa Alkaraza od Romana Safjulina, ali desio se novi teniski šok. Ispao je i Danil Medvedev, ovog puta od njega je bio bolji Grigor Dimitrov sa 2:1 (6:3, 6:7(4), 6:3) u šesnaestini finala.

НОВИ ШОК У ПАРИЗУ: Медведев испао одмах после Алкараза!

FOTO: Tanjug/AP

Tokom prvog seta Grigor Dimitrov je uspeo dva puta da oduzme servis Medvedevu, jedan je Rus uspeo da vrati, ali nedovoljno da bi se potpuno vratio u igru i stigao prvi do seta.

U drugom setu viđena je velika borba, prvi do brejka je stigao Medvedev pri rezultatu 2:2, ali kada je servirao za set pri rezultatu 5:4 bugarski teniser uspeva da oduzme servis Rusu i odvede meč u taj-brejk gde je ipak Medvedev izašao kao pobednik.

Izgleda da je tokom trećeg seta Medvedeva stigao umor, pri rezultatu 3:2 za bugarskog tenisera Medvedev izuzetno loše servira i Dimitrov to koristi, stiže do brejka i tu je delovalo da je kraj za trećeg tenisera sveta, međutim, uspeo je pri rezultatu 5:3 za Bugarina i 40:15 da spase dve meč-lopte, a onda još jednu i ipak stigne do brejka.

Medvedev je servirao za 6:6 i pored meč-lopti uspeo da odvede set u taj-brejk, ali tu mu je bio kraj. Dimitrov je maestralno odigrao u taj-brejku i stigao do velike pobede.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)