POHOD NA NOVU TITULU: Novak Đoković kreće u borbu za sedmi trofej u Bersiju

Imajući u vidu da je u prvom kolu bio slobodan, Novak Đoković će svoj prvi meč na ovogodišnjem pariskom mastersu, voljom žreba, odigrati tek danas po podne, što znači da će mu čitava borba za novi, sedmi pehar u "Bersiju", biti skoncentrisana u pet dana, od srede do nedelje, pod uslovom da do tada preskoči sve prepreke.

ПОХОД НА НОВУ ТИТУЛУ: Новак Ђоковић креће у борбу за седми трофеј у Берсију

Foto: Goran Čvorović

Protivnik mu je Argentinac Tomas Martin Ečeveri (31. ATP), koji je u prethodnom kolu bio bolji od našeg Miomira Kecmanovića. Meč neće početi pre 15 časova i 20 minuta.

Sudeći po energiji koju je pokazao na treninzima, svežini posle odmora i samopouzdanju koje je u koferu doneo sa sobom iz Beograda, nova titula bi Novaku mogla da bude nadohvat ruke. Raspoložen je, razigran, gladan novog trijumfa. Naruku mu ide i to što je Karlos Alkaraz (2) ispao sinoć, posle prvog odigranog meča.

Ečeveri i Đoković su do sada odigrali jedan meč, ove godine, i slavio je naš as, u dva seta, na turniru u Rimu (7:6, 6:2). Nadajmo se da će tako biti i ovog puta, u Parizu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom