PAŽNJA, PAŽNJA! Hitno se oglasili iz tima Novaka Đokovića

Novosti online

20. 09. 2023. u 14:44

Advokatska kancelarija koja zastupa Novaka Đokovića izdala je saopštenje gde je upozorila građane na prevaru koja se dešava, a u kojoj se koristi lik i delo Đokovića:

ПАЖЊА, ПАЖЊА! Хитно се огласили из тима Новака Ђоковића

Tanjug/AP

- Ovim putem želimo da upoznamo najširu javnost Srbije i regiona da su u poslednje vreme ponovo primećeni učestali pokušaji sajber kriminalnih grupa da nedozvoljeno i nezakonito, iskorišćavajući ime i lik Novaka Đokovića, prevare građane preko interneta.

Više internacionalnih sajber kriminalnih grupa, putem lažnih oglasnih poruka intenzivno plasira neistinite reklamne sadržaje u kojima navodno učestvuje Novak Đoković.

Najučestaliju ovakvu sajber prevaru predstavlja neistinita reklamna poruka koja povezuje Novaka Đokovića sa navodnom „Gazprom platformom“ kojom se pozivaju građani da ulažu svoj novac preko te navodne „platforme“.

Sve ovakve i slične oglasne poruke koje su preplavile internet prostor su apsolutna obmana, pa upozoravamo građane Srbije i regiona da budu veoma oprezni, da ne nasedaju na ovakve i slične veoma ozbiljne finansijske prevare i da ne dozvole da postanu plen organizovane sajber kriminalne grupe.

Protiv svih odgovornih za ove internet prevare su već preduzeta sva zakonom dozvoljena pravna sredstva i podnete krivične prijave Višem javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal - navodi se u saopštenju advokatske kancelarije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)