NADAL ISPROZIVAO ĐOKOVIĆA! Umesto da kao čovek čestita na rekordu, Rafa je ovo rekao o Novaku (VIDEO)

Novosti online

18. 09. 2023. u 20:45

Novak Đoković se taman vratio u Beograd posle nastupa za reprezentaciju Srbije na Dejvis kupu, a u našoj prestonici ga je zatekla vest o tome kako Rafael Nadal reaguje na njegove rekorde.

НАДАЛ ИСПРОЗИВАО ЂОКОВИЋА! Уместо да као човек честита на рекорду, Рафа је ово рекао о Новаку (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je nedavnim osvajanjem Ju-Es opena uvećao lični i svetski rekord u muškoj teniskoj konkurenciji na čak 24 grend slem titule, što je suma koju je jedino uspela da, kod dama, izvede Margaret Kort.

Time je Nole napravio "dva razlike" u odnosu na drugoplasiranog na "večnoj listi", Nadala, koji je osvojio 22 pehara na četiri najveća teniska turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, Ju-Es open). Treći je ostao, sada već penzioner, Rodžer Federer, sa 20.

Upitan tokom intervjua za "Movistar+" o grend slem učincima velike trojke, Nadal se nije udostojio da čestita Novaku na dostignuću, već je rekao:

- Mislim da Đoković živi tu grend slem priču na malo intenzivniji način (od mene; od nas ostalih). Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario taj rekord - rekao je bez dlake na jeziku Rafa.

Ako vas tenis zanima, i to ne samo ono što Novak Đoković radi - ali svakako, i sve o njemu, pratite ga uz sportske stranice portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)