"ĐOKOVIĆ ĆE IGRATI DOK...": Legendarni Britanac o Novakovom kraju karijere

Novosti online

28. 08. 2023. u 08:51

Bivši engleski teniser i apsolutni ljubimac publike na Vimbldonu (po njemu je nazvano i brdo gde se gledaoci skupljaju da posmatraju mečeve) Tim Henman smatra da će se Novak Đoković povući i otići u penziju samo iz jednog razloga - kada izgubi "glad i želju."

ЂОКОВИЋ ЋЕ ИГРАТИ ДОК...: Легендарни Британац о Новаковом крају каријере

Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

 Njegova glad i želja su bili jasni, da svi vide. Ako bi se to promenilo, a on nema glad ili želju, verovatno će prestati da igra, ali ne vidim da će se to desiti još nekoliko dobrih godina - rekao je Britanac.

Henman ističe i to da Novaku nije potreban Alkaraz kako bi ostao motivisan.

- Kada govorite o sportisti Đokovićevog stasa, mislim da motivacija nije bila niti će biti problem. Ono što je postigao, i igrači koje je pobedio, te rivalstva koja je imao – apsolutno je neverovatno. Da Alkaraz nije bio tu, mislim da bi Đoković sebi rekao: "Tako je, sada mogu da dominiram, želim da pobeđujem sve više i više i više."Ne mislim da je to slučaj jer je Alkaraz zaista otišao ne veći nivo. Ali način na koji bih zamislio Đokovića da to gleda je: "Pa evo mog sledećeg izazova i želim da dokažem sebi, dokažem Alkarazu i svima ostalima da sam i dalje najbolji."

Da podsetimo, Novak Đoković u noći između ponedeljka i utorka igra svoj prvi meč na Ju-Es openu protiv Aleksandra Milera iz Francuske.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)