SRPSKA SENZACIJA: Lajović izbacio šampiona Toronta sa mastersa u Sinsinatiju!

Novosti online

16. 08. 2023. u 20:52

SRPSKI teniser Dušan Lajović napravio je veliku senzaciju na mastersu u Sinsinatiju, pošto je u 2. kolu pobedio Janika Sinera sa 6:4, 7:6(4).

СРПСКА СЕНЗАЦИЈА: Лајовић избацио шампиона Торонта са мастерса у Синсинатију!

FOTO: EPA

Trenutno 66. igrač sveta uspeo je da eliminiše šampiona Toronta i šestog na ATP listi, pa otuda ovaj trijumf još više dobija na značaju.

Što se meča tiče bio je veoma uzbudljiv. Jedini brejk u prvom setu napravio je Lajović u sedmom gemu, a rivalu nije dozvolio nijednu priliku da mu oduzme servis.

Drugi set bio je još interesantniji. Italijan je propustio čeriti brejk lopte, a onda Duci u maratonskom gemu u kojem je odigrano 22 poena nije uspeo da iskoristi nijednu od tri šanse da dođe do brejka i prilike da servira za set.

Velika borba u Sinsinatiju se nastavila, ali Lajović je uspeo da slomi otpor Sinera u taj-brejku i trijumfuje posle dva sata i četiri minuta.

Vredi pomenuti da je srpski teniser u žlavni žreb ovog turnira morao upadne iz kvalifikacije. Potom je pobedio i Franciska Serundola (21. na ATP listi).

Dušan će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča Lorenco Sonego - Tejlor Fric.

Podsetimo, u 01.00 sat iza ponoći po srednjeevropskom vremenu učešće na mastersu u Sinsinatiju počinje i Novak Đoković. On igra protiv Alehandra Davidoviča Fokine, a ovaj meče moćiće te da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: PARIZ JE NjEGOV: Novak Đoković "prošetao" pehar Rolan Garosa Parizom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)