SKANDAL NA VIMBLDONU: Karlos Alkaraz priznao špijuniranje, njegov otac je tajno snimao Novaka Đokovića!

Novosti online

12. 07. 2023. u 22:14

VIMBLDON 2023 je ušao u zavšrnicu, i to burnu: Karlos Alkaraz, najbolje rangirani teniser sveta, priznao je da je njegov otac "verovatno" tajno snimao Novaka Đokovića tokom treninga na londonskom grend slemu.

СКАНДАЛ НА ВИМБЛДОНУ: Карлос Алкараз признао шпијунирање, његов отац је тајно снимао Новака Ђоковића!

FOTO: Tanjug/AP

Govoreći posle impresivnog plasmana u polufinale, a eliminisao je šestog tenisera sveta, Holgera Runea, 20-godišnji Španac je prilično nonšalantno odgovorio na glasine da njegov otac tajno snima šta Nole radi dok se priprema za mečeve.

- O, pa to je verovatno tačno! Znate, moj tata (koji je član šireg stručnog štaba španskog asa, prim. prev.) je veliki teniski navijač. A on ne gleda samo moje mečeve. Mislim da on dođe na vimbldonske terene u 11 sati prepodne, a ode u 10 uveče. Gleda mečeve, gleda svačiji trening... A sada, kada je u prilici da gleda Đokovića uživo, da, verovatno je tačno da je snimao njegove vežbe.

Upitan da li mu snimci tih Đokovićevih treninga održanih "van očiju šire javnosti" mogu doneti neku prednost, odmahnuo je rukom:

- Ne mislim da je to slučaj. Pa, ja imam mnogo Đokovićevih snimaka sa svih podloga. Stvarno ne mislim da je (jedan ovakav, snimak sa vimbldonskog treninga) neka prednost za mene - zaključio je Karlos Alkaraz, ponovivši da mu je san da igra u finalu londonskog grend slema i bori se za najčuveniji pehar u "belom sportu".

Na putu ka željenom cilju, Španca sada čeka polufinalni susret sa ruskim asom: Danil Medvedev je bio u ogromnim problemima protiv autsajdera, Kristofera Jubanksa, ali je kroz pet setova ipak došao do trijumfa.

A Nole?

Novak Đoković je, naravno, i dalje akter Vimbldona, a na tom grend slemu sada ga čeka veoma ozbiljan izazov, polufinale protiv Janika Sinera - koje bi, zapravo, moglo da bude lakše nego što mnogi misle. 

Podsetimo, eventualnim osvajanjem pehara Nole bi izjednačio rekord Rodžera Federera, jedinog tenisera u istoriji koji je došao do osam vimbldonskih titula.

Ako vas Novak Đoković zanima, sve o njemu, Vimbldonu, a i generalno tenisu - pratite na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim dobrom ste mestu.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)