OVA RUSKINJA IM JE TRN U OKU! Mudra Potapova "prevarila" Ukrajinku i osvetila Sabalenku

Novosti online

21. 06. 2023. u 10:11

Anastasija Potapova, ruska teniserka, nedavno je pretrpela oštre kritike zbog toga što je na meč došla u dresu Spartaka iz Moskve, a osuda je stigla i od Ige Švjontek.

ОВА РУСКИЊА ИМ ЈЕ ТРН У ОКУ! Мудра Потапова преварила Украјинку и осветила Сабаленку

Foto AP

Prva teniserka sveta se udružila sa Ukrajincima, pa je žestoko krenula da udara po mladoj Ruskinji, koja očigledno ne mari puno za tim. Štaviše, opet im je žestok trn u oku. Ovog puta prelepa Potapova našla je način da stane ukraj nesportskom ponašanju Ukrajinki prema ruskim teniserkama. 

Naime, Anastasija je posle velike borbe i preokreta pobedila Martju Kostjuk na startu turnira u Birmingemu – 6:7, 7:4, 6:4 u meču koji je trajao dva i po sata. A na kraju susreta je otišla pravo na rukovanje sa sudijom, izbegavši izlazak na mrežu i susret sa Ukrajinkom.

Upravo je takvo ponašanje demonstrirala Martja Kostjuk nedavno na Rolan Garosu u Parizu, kada je posle poraza u drugom kolu od velike šampionke Arine Sabalenke odbila da joj pruži ruku na mreži. Zbog toga je dobila zvižduke od punih tribina na drugom grend slem turniru u sezoni.

Zato mudra Anastasija nije želela da rizikuje da joj „ruka ostane u vazduhu“, ujedno je zapamtila kako je prošla Beloruskinja, i hladnokrvno je prošetala do sudije u stolici, pružila ruku i nastavila ponosno svojim putem.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)