NOVAK Đoković, večiti trn u oku Zapada, posebno Amerikanaca i Britanaca, ne silazi sa naslovnih strana medija. Sam je kriv, "uništio" im je sport za koji su mislili da je pravljen samo za njih. I onda dođe neko sa Balkana i pokvari igru bogatima.

Komentari (3)

Bufo

20.06.2023. 09:15

Gde ima nasilja prema jednom coveku, pojavice se i drugde i prema drugima. Stiteci pojedinca od nasilja stitimo drustvo i sami sebe. Bez solidarnosti i saradnje svi bismo bili prepusteni siledžijama. Nije tako samo u belom sportu nego i van njega. Svedoci smo porasta i sveukupnog trenda nasilnog onemogućavanja boljih da ostvare one potencijale koje zlobni i zavidni nemaju a nece ni da se potrude da ih nadju u sebi ili zarade uspeh na kome drugima zavide. Nije kriv uspešan vec mi koji neuspeh ne koristimo kao polugu za ispravljanje gresaka i rast.

bojan_pavlovic

20.06.2023. 10:37

Na kakvim vrednostima su kreirali svoju "civilizaciju" drugacije i nije moglo da ispadne. Jednostavno novac, arogancija i sve sto je lose je merilo vrednosti kod njih, Kako drugacije je moglo da ispadne ?