ŠPANCI, SRAM VAS BILO! Novak Đoković im je trn u oku, sada su to i dokazali

Novosti online

12. 06. 2023. u 09:02

NOVAK Đoković je apsolutni teniski GOAT. Ako je ikada bilo dileme, Srbin je to razrešio u Parizu.

ШПАНЦИ, СРАМ ВАС БИЛО! Новак Ђоковић им је трн у оку, сада су то и доказали

FOTO: Tanjug/AP

Nole je na nestvaran način došao do 23. grend slema u karijeri i tako za sva vremena ostavio iza sebe Rafaela Nadal i Rodžera Federera. 

Jedini mali problem Đokoviću je bio novi nadolazeći Španac Karlos Alkaraz, ali Srbin je i njega postavio na svoje mesto da sedi pored zemljaka Rafe i gledaju finale Rolan Garosa, gde je Nole očitao lekciju mladom Kasperu Rudu - 7:6, 6:3, 7:5.

I ni to nije bilo dovoljno da mu evropski mediji stisnu ruku i kažu "Bravo, majstore, najbolji si". Koliko ga samo mrze na Zapadu. Španci su još jednom pokazali da nisu realni i da na sve gledaju iz ličnog ugla, te su Đokovićev uspeh umanjili. 

Rezultat Srbina na Pirinejima se nipodaštava, pa je tako u velikoj anketi prestižne "Marke" Nole dobio tek 3% glasova u izboru za najboljeg tenisera u istoriji!

Novinari "Marke" jesu napisali da je Đoković najbolji ikada, te da su iza njega ostali Nadal i Federer. Pisali su takođe o svim njegovim rekordima, a naglašeno je i da bi Novak do kraja ove godine mogao da podigne još dve grend slem titule - prvo u Londonu na Vimbldonu, a onda i na Ju-Es openu.

Do sramotnih scena stiglo je na samom kraju teksta kada su svojim čitaocima postavili pitanje - ko je najbolji teniser u istoriji.

I po mišljenju Španaca, najbolji je, naravno, njihov Rafael Nadal, koji je odneo čak 56 odsto glasova. Za njim ide Rodžer Federer sa 11 odsto, dok je naš Novak na trećem, poslednjem mestu sa svega tri odsto glasova.

U glasanju je ukupno učestvovala 47.921 osoba i ovo je zaista velika sramota nerealnih Španaca. Možda jednog dana shvate šta je Nole učinio u tenisu i od tenisa...

Foto: Printskrin

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)