IZNENADIO JE SVE! Novak Đoković pokorio Rolan Garos, a Goran Ivanišević poručio: Nadam se da će Rafael Nadal osvojiti još grend slem titula

Novosti online

11. 06. 2023. u 21:46

NOVAK Đoković je osvajanjem rekordne, 23. grend slem titule, na Rolan Garosu 2023. ušao u istoriju tenisa, a njegov trener Goran Ivanišević potom se na vrlo zanimljiv način obratio novinarima u Parizu.

ИЗНЕНАДИО ЈЕ СВЕ! Новак Ђоковић покорио Ролан Гарос, а Горан Иванишевић поручио: Надам се да ће Рафаел Надал освојити још гренд слем титула

Foto arhiva VN

Podsetimo, iako nije počeo najbolje finale Rolan Garosa, Novak Đoković ga je rešio u svoju korist pobedivši Kaspera Ruda.

A pre nego što se Nole pojavio na konferenciji za medije, "sedmoj sili" se obratio njegov strateg.

Hrvatski stručnjak je izneo nekoliko interesantnih stavova, sve ćemo vam ih predočiti na stranicama portala "Novosti", a za početak ovaj jedan:

Ivanišević se, naime, prisetio kako je sve izgledalo daleko mračnije u januaru prošle godine, kada je Đoković deportovan iz Australije i kada njegov tim uopšte nije znao koje korake da preduzme.

Tada je, podestimo, na "Novakovom grend slemu" Rafael Nadal osvojio titulu, poveo u tzv. "GOAT trci" sa 21 peharom sa najvećih takmičenja, što je uvećao na 22. na potonjem Rolan Garosu. 

Srbin je, usled deportacije, ostao na 20 grend slem trofeja, ali je to uvećao na 21 osvajanjem Vimbldona 2022, potom se izjednačio sa Rafom na ovogodišnjem Australijan openu i, konačno, prestigao ga ove nedelje podizanjem pehara na Otvorenom prvenstvu Francuske. 

Noletov trener se ovako podsetio kroz šta su srpski as i njegovi saradnici prošli, ali imao je i sjajnu "završnu reč" na ovu temu:

- Kada se samo setim Australije, prošle godine... Nismo tada znali šta da radimo, a evo, Đoković je sada dostigao 23 titule na najvećim turnirima. I, mogu vam reći da Novak "ima" u svom telu (snage za) još grend slem titula! Nadam se da će Rafa moći da se vrati i osvoji još jednu - poručio je Ivanišević, i to ne kao Nadalov navijač, već kao neko ko vrlo dobro zna koliko bi taj pehar Španca dodatno motivisao Đokovića.

A ako vas zanimaju najnovije, najzanimiljvije i najvažnije vesti vezane za Novaka Đokovića - pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: "KOSOVO JE SRBIJA!" Srbi u Parizu burno slavili titulu Novaka Đokovića na Rolan Garosu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)