"POMAŽU MI BOG I ANĐELI": Novak Đoković otkrio odakle crpi energiju

DA bi se nešto ostvarilo, čovek to prvo mora da zamisli u svojoj glavi i da vidi kako se već ostvaruje, otvorio je Novak Đoković dušu u Parizu.

ПОМАЖУ МИ БОГ И АНЂЕЛИ: Новак Ђоковић открио одакле црпи енергију

Foto: Goran Čvorović

-  Toliko puta sam to u svom životu doživeo, to je još jedna potvrda moći koju ima svaki čovek. Na tome treba mukotrpno raditi. Svemogući i svevišnji Bog je uvek tu i njemu se treba moliti. I anđele treba moliti za pomoć i zaštitu u tim trenucima, kada čovek treba da ima i sreće, i božanstvene pomoći – kazao je Novak.

Istakao je i da je veliki vernik i da veruje u božju intervenciju.

- Isto tako verujem i da držim konce u svojim rukama i da od mene zavisi kakav će moj život biti, kakvi će između ostalog biti i moji rezultati. Pita se, naravno, i drugi čovek koji je na terenu, ali verujem da je već 50 odsto posla završeno pre nego što izađeš na teren. Moja priprema je izuzetno temeljna, detaljna, profesionalna i najveći deo posla praktično tu završim. Kad izađem na teren, to je onda već u božjim rukama. Ako izgubim meč, nemam za čim da žalim, jer znam da sam uradio sve što je u mojoj moći – zaključio je Novak.

Podsetimo, Nole će u finalu igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

BONUS VIDEO: SRBIN I RUS U CENTRU PAŽNjE: Novak Đoković i Danil Medvedev zajedno na Rolan Garosu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna