TSS OBJAVIO VAŽNE VESTI: Poznato kada teniserke Srbije igraju protiv Rumunije

Novosti online

24. 05. 2023. u 16:09

Srbija će se za plasman u kvalifikacije Svetske grupe 2024. Bili Džin King kupa boriti u plej ofu 10-11. ili 11-12. novembra protiv selekcije Rumunije kao domaćin, tako je odlučeno žrebom koji je održan u Londonu u prostorijama Međunarodne teniske federacije (ITF).

ТСС ОБЈАВИО ВАЖНЕ ВЕСТИ: Познато када тенисерке Србије играју против Румуније

FOTO: TSS

Na žrebu za Bili Džin King kup mečeve plej-ofa 2023. za plasman u kvalifikacije Svetske grupe 2024. učestvovalo je 16 timova, koji će se takmičiti u osam susreta kod kuće, odnosno u gostima.

Pobedničke selekcije iz plej-ofa 2023. će se plasirati u kvalifikacije 2024, dok će se poraženi timovi takmičiti u svojoj regionalnoj Grupi I 2024. godine.

Među osam nosioca na žrebu za plej of u novembru nije bila reprezentacija Srbije.

Parovi plej ofa (10. I 11. ili 11. i 12. novembar 2023): Slovačka – Argentina, Belgija – Mađarska, Velika Britanija – Švedska, Brazil – Koreja, Ukrajina – Holandija, Srbija – Rumunija, Japan – Kolumbija, Austrija – Meksiko.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba