SRBIJA MU DOŠLA GLAVE: Albanac otkrio kako je Sergeju Milinković Saviću propao transfer zbog debakla "orlova" u Kataru

Novosti online

24. 05. 2023. u 11:59

Fudbalski agent albanskog porekla Serđo Mezi menadžer je brojnih igrača prisutnih na svetskoj fudbalskoj sceni i za italijanski "SportPress24" govorio je o raznim temama, a dotakao se i asa Lacija i reprezentacije naše zemlje Sergeja Milinković Savića.

СРБИЈА МУ ДОШЛА ГЛАВЕ: Албанац открио како је Сергеју Милинковић Савићу пропао трансфер због дебакла орлова у Катару

FOTO: AP/Tanjug

Pričao je uspešni fudbalski menadžer Serđo Mezi u opširnom intervjuu o mnogim igračima, ali je poseban akcenat stavio na našeg Sergeja, koji je godinama jedan od najtraženijih igrača Lacija.

- Pre prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Kataru, ekskluzivno, zatvarali smo transfer sa Lacijom, Milinković-Savićem i Monakom. Međutim, svi znamo da se Srbin smatra blagom za ovaj italijanski klub i zbog toga nije postignut dogovor.

Otkrio je Mezi i detalje propalog transfera.

- Iako je Monako nudio cifru od oko 60-70 miliona evra, predsednik Lacija Lotito je želeo više, odustali smo, pre svega zbog ne baš srećnog puta Srbije u Kataru. Ako ostavimo ovu priču po strani, imamo i dva hrvatska igrača na koje treba obratiti pažnju, koji dolaze iz Lokomotive Zagreb, a među njima je i napadač Indrit Tuci. Fizički jak, verovatno ga očekuje budućnost Ibrahimovića - rekao je između ostalog Serđo Mezi.

Inače, fudbalski reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić jedan je od onih o čijem se transferu uveliko piše u Italiji, a potencijalni naredni klub prema pisanju italijanske "Gazete delo sport" je Milan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)