ŠKOTI SRAMNO UDARILI NA ĐOKOVIĆA: Postoji li išta smešnije od slušanja Novaka kako cvili?

Novosti online

20. 05. 2023. u 10:48

NOVAK Đoković je učešće u Rimu završio u četvrtfinalu porazom od Holgera Runea. Ipak, dosta se priča o tome kako je britanski teniser Kameron Nori napucao Srbina u lopticom u nogu, iako je imao otvoren ceo teren.

ШКОТИ СРАМНО УДАРИЛИ НА ЂОКОВИЋА: Постоји ли ишта смешније од слушања Новака како цвили?

Foto AP

Potez 13. igrača sveta nije bio sportski, ali britanski mediji stali su u odbranu momka rođenog u Johanezburgu.

Tako je škotski "The Herald" upitio par sramnih komentara na račun najboljeg tenisera sveta.

- Postoji li smešniji način da izgubite vreme od slušanja Novaka Đokovića kako cvili na konferenciji za medije? Tamo je u utorak govorio o Noriju i svemu što ne valja kod najboljeg britanskog tenisera, kada je isto tako lako mogao da priča o sebi - stoji u tekstu uz prepričavanje situacije sa mreže:

- nternet je naravno takav, ali je takođe dobar za vođenje evidencije svaki put kada se radi o licemerstvu. I, čoveče, koliko je samo puta Novak Đoković bio licemeran.

Takođe, u tekstu se podeća i na to da je Đoković bio besan zbog toga što je Nori tražio medicinski tajm-aut na gem pre kraja meča.

- Novak Đoković je bio kritikovan jer je uzeo medicinski tajm-aut u finalu Australijan opena protiv Dominika Tima tokom jednog poena u meču kada je izgledalo da Austrijanac preuzima kontrolu. Zatim se Vavrinka žalio sudiji na duge pauze koje je Đoković pravio tokom finala US Opena 2016. godine. Isto je radio i Endi Marej 2015. godine na Australijan openu, dok se Endi Rodik 2008. našalio da misli da Đoković ima SARS i ptičiji grip. Možda da je napravio pauzu - ne bi izgubio od Runea u meču u kome je psovao svog trenera Gorana Ivaniševića - stoji u tekstu "Heralda".

Ove se nisu zaustavili, pa su pomenuli i žurku za vreme humanitarnog turnira u Beogradu za vreme korona virusa.

Đoković je navikao na sve ovo tokom karijere i uglavnom se vraćao jači i osvajao najveće turnire. Prilika za 23. pehar na grend slemu je na Rolan Garosu koji je na programu od 28. maja do 11. juna.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

MORAO SAM DA IGRAM POD RUČNOM: Nadal brutalan posle poraza u Barseloni, navijači zabrinuti