"MORAM DA STAVIM UPITNIK": Legendarna teniserka radoznala zbog zdravlja Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

Novosti online

11. 05. 2023. u 15:21

ROLAN Garos se bliži, a legendarna teniserka Kris Evert se nada da će Novak Đoković i Rafael Nadal doći u najboljoj formi u Pariz.

МОРАМ ДА СТАВИМ УПИТНИК: Легендарна тенисерка радознала због здравља Новака Ђоковића и Рафаела Надала

FOTO: AP

Drugi grend slem u sezoni počinje 26. maja. "Bik sa Majork" nije igrao nijedan meč od Australijan opena, dok srpski as u prethodna dva turnira na šljaci nije prolazio dalje od trećeg kola.

- Nadam se da će svi biti zdravi, čini mi se da je baš dosta igrača u poslednje vreme bilo povređeno. Novak i Rafa, moram da stavim upitnik kraj njihovih imena, pre svega zbog zdravlja. Oni su najveća dva igrača, posebno na šljaci proteklih godina, ali kako stare, tako su se i više povređivali. Ne znam kakav će biti njihov status. Radoznala sam da vidim Novaka i Rafu, samo se nadam da će biti na sto odsto, mada to ne znamo - rekla je Evert.

Bez obzira na to u kakvom stanju dođu na ovo nadmetanje, Srbin i Španac će biti u krugu favorita za trofej.

- Ne smete da potcenite Rafu. Nisam gledala njega i Novaka ove sezone na šljaci, mislim da im pripreme nisu išle sjajno. Alkaraz je imao bolje pripreme. On je jako samouveren. Kada su u pitanju Novak i Rafa, oni imaju to veliko iskustvo i znaju kako da se prilagode, bolje nego iko drugi. Znaju kako da se nose sa emocijama, vole grend slemove više nego druge turnire i spremni su da krenu u tu trku igrajući onaj svoj stari tenis - zaključila je bivša prva teniserka sveta.

Titulu na Rolan Garosu brani Nadal koji je prošle godine u finalu pobedio Kaspera Ruda.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)