NOVAK Đoković još uvek ne zna hoće li moći da nastupa na Ju-Es openu, a ako je sudeći po najnovijim odlukama američkih vlasti i CDC (centar za kontrolu bolesti) Srbin će i ove godine propustiti turnir na Flešing medouzu.

Komentari (9)

Perce

30.04.2023. 12:36

@aaaa - Primila sam tri doze i imala cetri puta koronu. Zasto bi je primio kad nije sigurna zastita nikome? Ovde nije u pitanju vakcina vec prikrivene sankcije srpskom igracu poput ruskim i beliruskim sportistima.

Duća

30.04.2023. 10:34

A da li su migranti vakcinisani? Amerika je postala zemlja apsurda i naizmerne gluposti. Amerikanci su glup narod kada sve ove apsurde mogu da bez pogovora prihvate. Uostalom šta očekivati od naroda na čijem je čelu senilni starac.

Jes ti pijan

30.04.2023. 11:03

Neobično obzirom da su pred sudovima SAD dokazane tvrdnje da COVID vakcina nije zapravo vakcina (već nekakav tretman....izvinite ako sam pogrešno preveo) i da su svi zaposleni u državnim službama kojisu otpušteni zbog vakcinalnog ststusa (nevakcinisani) vraćeni nazad na radna mesta uz isplatu zaostalih ili nepravedno uskraćenih zarada. Verujem da je ovo samo medijska špekulacija.

Sanja

01.05.2023. 12:57

Америка и њена Диктатура,не мора ни да игра на УС Опену нека се Припреми за РГ Париз и Вимблдон бар још два ГС да освоји.