DANIL Medvedev imao je svoj obračun sa publikom u Monte Karlu, a otkrio je nakon meča da su on i Novak Đoković prošli kroz istu situaciju u Kneževini.

Jugo

15.04.2023. 01:09

Novakova loptica bila je napolje to se videlo na snimak Novak je bio u pravu da je sudija gledala to uvedela bi gresku nezna zasto se raspravljla kad je mogla da vidi snimak.Alli nema veze nije novak izgubio mach radi toga nego novak nije servirao kao sto on ume radi sto ga ruka bolela jer on je samo prebacivao loptice sa druge strane u svoje serve,tolik dubbel fel u svoje serve dosad nikad nisma video kod njega i da mu protivnik oduzme gm u njegove serve tako lako u toliko puta isto to dosad nisam vide,Nema ti sta da se prica svi mi koji pratim tenis i sve mactcheve znam da je to tako,,

Dragan

15.04.2023. 13:38

Suštinski problem na svim turnirima sa podlogom šljake je da organizatori misle da ta podloga ne zahteva primenu video kontrole kao na ostalim turnirima. To je sasvim pogrešno, a ovi nemili slučajevi su pokazali koliko je to tačno. ATP bi trebalo da primora organizatore da uvedu “Hawk Eye” video sistem i proglasi ga obaveznim. Zviždanje navijača je je sasvim drugi problem koji nije moguće eliminisati pošto je to deo ljudskog karaktera.