"ISTO SU URADILI NOVAKU ĐOKOVIĆU": Medvedev otkrio zbog čega je podivljao u Monte Karlu

Novosti online

14. 04. 2023. u 17:06 >> 16:46

DANIL Medvedev imao je svoj obračun sa publikom u Monte Karlu, a otkrio je nakon meča da su on i Novak Đoković prošli kroz istu situaciju u Kneževini.

ИСТО СУ УРАДИЛИ НОВАКУ ЂОКОВИЋУ: Медведев открио због чега је подивљао у Монте Карлу

Tanjug/AP

Svetski broj pet suočio se sa zvižducima navijača nakon što je, baš kao i Novak Đoković u istom kolu, ušao u raspravu sa sudijom zbog traga loptice na tereenu.

Medvedev je protiv Aleksandra zvereva odigrao odličan duel, spasao dve meč lopte i na kraju se plasirao u četvrtfinale, gde je danas poražen od Holgera Runea.

On se tokom meča prepirao sa publikom koja mu je zviždala zbog toga što je smatrao da sudija pokazuje pogrešan trag. Nakon toga on je odbio da nastavi meč dok se publika ne umiri.

Treći nosilac na meču ućutkivao je navijače na tribinama, pokazujući im palac dole. Nakon meča osvrnuo se na nemile scene.

- Da, video sam isto i u Novakovom meču, i njemu su to uradli. Pričao sam sa sudijom o tragu loptice. Neki ljudi počeli su da zvižde i dobacuju. rekoh sebi "okej, neću da igram dok ovi momci ne umuknu. Raspravljao sam o tragu loptice, nema tu razloga za zvižduke, rekao je Medvedev

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024