ĐOKOVIĆU SPADA KRUNA: Da li je ovo poslednja nedelja u kojoj je Srbin prvi na ATP listi?

Novosti online

13. 03. 2023. u 10:13

ATP lista miruje. Pošto masters u Indijan Velsu uveliko traje, ATP nije ovog ponedeljka objavio rang-listu najboljih, ali to nije sprečilo Novaka Đokovića da nastavlja sa pomeranjem rekorda.

ЂОКОВИЋУ СПАДА КРУНА: Да ли је ово последња недеља у којој је Србин први на АТП листи?

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je i dalje broj jedan, ali lako bi moglo da se desi da ne bude tu već sledećeg ponedeljka. Za tako nešto je potrebno da drugi reket sveta osvoji turnir u Indijan Velsu na kojem Đoković ne nastupa jer mu je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države zbog toga što nije vakcinisan protiv koronavirusa.

I na ovonedeljnoj proizvoljnoj ATP listi treća pozicija pripada Grku Stefanosu Cicipasu, a iza njega slede Kasper Rud, Tejlor Fric, Danil Medvedev i Andrej Rubljov, koji su zamenili pozicije u odnosu na prošlu nedelju. Danac Holger Rune je skočio na osmu poziciju, deveti je Rafael Nadal, a deseti Feliks Ože-Alijasim.

Od ostalih srpskih igrača Miomir Kecmanović je i dalje na 31. poziciji, Laslo Đere je sa 55. mesta skočio na 54, Dušan Lajović se popeo za četiri stepenika u odnosu na prošlu nedelju i sada je 71. igrač sveta, dok je Filip Krajinović 74.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)