JELENA ĐOKOVIĆ ĆE ZAUVEK PAMTITI OVAJ DAN ZALJUBLJENIH: Evo kakvo romantično veče je Novak priredio svojoj supruzi na koncertu Željka Samardžića

Novosti online

15. 02. 2023. u 15:23

LjUBAV Novaka i Jelena Đoković mnogo puta je podsetila na one koje se viđaju na filmskim platnima. Najbolji teniser sveta nikada nije krio svoju nežnu i romantičnu stranu, a sada je svojoj supruzi, zajedno sa poznatim srpskim pevačem, Željkom Samardžićem, priredio dan zaljubiljenih za pamćenje.

ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ ЋЕ ЗАУВЕК ПАМТИТИ ОВАЈ ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ: Ево какво романтично вече је Новак приредио својој супрузи на концерту Жељка Самарџића

Foto: Printskrin

Srećni par bio je prethodne noći prisutan na koncertu Željka Samardžića i nije skrivao emocije. Novak i Jelena su sve vreme plesali uz romantične taktove pesama i razmenjivali nežnosti.

U jednom trenutku, Željko je saopštio publici u Novom Sadu, da se Nole i njegova supruga nalaze u dvorani "Spens". Svetla su u fokus stavila upravo njih, dok je publika sa oduševljenjem pozdravila zaljubljeni par.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Jelena i Novak su inače veliki obožavaoci popularnog pevača, i gotovo da nema slavlja u porodici Đoković koje protekne bez taktova neke od njegovih legendarnih pesama.

Podsetimo, Jelena je u decembru prošle godine bila gošća na Željkovom koncertu u Beogradu. Tada je na bini zapevala sa Samardžićem čuveni hit "Kafanska pevačica" u prepunoj MTS dvorani.

JELENA ĐOKOVIĆ


Jelena Đoković ima 36 godina i rodila je dvoje dece. Poslednju deceniju je posvetila roditeljstvu i aktivizmu u radu sa Fondacijom Novak Đoković. Svakodnevno se bori da mladima u Srbiji omogući bolje obrazovanje i perspektivniju budućnost. Bavi se zdravom ishranom, psihologijom roditeljstva, mentalnim zdravljem, svim mogućim aspektima zdravijeg života i unapređenja sebe. Uz sve to, Jelena je stalna potpora svom mužu, a on nije malo puta napomenuo koliko je to težak zadatak.

Novak Đoković - Rafael Nadal & Rodžer Federer, međusobni učinak

 

Nakon što je Nole osvojio AusOpen, jedna od najtraženijih pretraga na internetu je bila "Đokovic vs Nadal H2H", odnosno Novak - Rafa, međusobni mečevi.

Sa razlogom.

Obojica su sada na po 22 osvojena grend slem trofeja, po čemu su iznad svih koji su se ikada tenisom bavili. Podsetimo, Rodžer Federer je u penziju otišao sa 20 takvih titula.

Đoković, inače, vodi protiv Nadala u pobedama. Trenutni rezultat je 30:29.

Rafael Nadal je, pritom, dobio tri od njihova poslednja četiri meča (finala Rolan Garosa 2020, Rima 2021 i, opet na Rolan Garosu, četvrtfinalni meč 2022. godine), a Novak je Španca upravo na Otvorenom prvenstvu Francuske pobedio u polufinalu 2021.

Iako dolaze "nove snage" u tenisu, možda baš na ovogodišnjem Rolan Garosu Rafa ili Nole stigne do 23. grend slem trofeja i tako povede u tzv. "GOAT" trci (engl. skraćenica za Greatest of all time - najbolji svih vremena).

Što se Federera tiče, Nole je duele s njim završio posle tačno 50 mečeva i "dobio" slavnog Švajcarca sa 27:23 kada se računaju pobede.

Pored ukupnog učinka, Novak je od Rodžera bio bolji i na AusOpenu, i to sa 4:1. Dok je od Federera izgubio tamošnji prvi duel, 2007. u osmini finala, pobedio ga je četiri puta u polufinalima (a 2008, na putu ka svojoj prvoj grend slem tituli, Nole je Rodžera savladao kao dvostrukog uzastopnog ovajača Otvorenog prvenstva Australije).

Pratite i dalje sve vesti o Noletu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJBOLjIH POENTERA U NBA: Koga je zasenio Lebron Džejms?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati