NOVAK ĐOKOVIĆ kuburio je sa povredom gotovo celim tokom Australijan opena, ali je dolazak čuvene doktorke Marijane potpuno oporavio srpskog tenisera.

Običan Cirkuzant

09.02.2023. 05:36

Kad biste vi samo znali, koji sve teniseri i ostali sportisti izlaze na terene, megdane sa povredama, zapanjili biste se. Oni o tome ne govore! Ili si borac, ili si balerina! Tako je i kod devojaka, žena, frajli.Sve prodaju finoću,"snažnu ličnost", nedodoirljivost, ugled, itd, dok se ne ugase svetla i ne padnu gaće.... Znate li ko je džentlmen? ONAJ, koji brani Damu, dok ne ostane sa njom nasamo!

samoja

09.02.2023. 06:59

Otkrivena tajna je ta sto je to tajna Sve ono sto se posudjuje od organizma unapred da se trosi sada kad tad doci ce na naplatu I to sa debelom kamatom

Ovo je smešno

09.02.2023. 08:42

U Cirkusu, klovan bi mu uzeo bar 3 brejka, u gejmovima, igrali bi u nekom setu taj brejk, na kraju bi isfolirao neku povredu i lekarsku pomoć., a klovan bi bio zatečen. Jel to taj najbolji svetski teniser sveta??? Sad idu asocijacije..ko je klovan? Konačan odgovor je: dop.išite__________________. Ako niste sigurni, , pogledajte rešenje na zadnjoj strani, pravilne ishrane!

VST

09.02.2023. 10:22

Mogu da kazem da je drzanje tajne ove procedue koja bi mogla da pomogne mnogim ljudima krajnje neeticno, ali mozda farmaceuti ne polazu hipokratovi zakletvu kao mi medicinari. U savremenoj medici je sve bazirano na statistici, tako da se nadam i ovde Label-on metodi. U srbiji se sve vrti oko Konkurencije, pa stoga i tolika mistika u slucaju ovuh tretmana.