Novak Đoković je osvojio Australijan open 2023, i to godinu dana nakon što je iz Australije proteran kao kriminalac, a ne rekorder tamošnjeg grend slema. Međutim, ostalo je i samim Australijancima pitanje - zašto su toliko mrzeli Noleta prošlog januara, pa su odgovor potražili kod stručnjaka.

Petar

06.02.2023. 23:55

I ako procitate ovaj malo duzi clanak Shvaticete vjerovatno , sta je fasizam , terorizam Sta je australija (ne samo australija) Sta su robovi (radnici u borbu za goli zivot ) Sta je NATO Engleska Evropska zajednica ....

bager

07.02.2023. 09:58

Sta je kenguri,,imamo i mi metodu i ekperimenat koji se zove "Asov",vaspitanje metodom Asov popa Kacavende,,sve bi vam bilo jasno i blagoslovljeno za dva minuta

tom

07.02.2023. 10:10

Izvanredan clanak iz kog mi necemo da izvucemo pouke.Zar ne vidite kako uticaj okoline formira nasu licnost.Kroz Djokovica doslo je do metamorfoze da cela nacija igra vrhunski tenis i kako smo to MI sami nepobedivi a vecina ljudi nikada nije uhvatilo reket u ruke.Odjednom su poistovetili sebe sa herojem.Pre bi bilo da je Djokovic statisticka greska koja se na srecu desila kod nas.Pre njega nismo imali nikoga ni blizu a bojim se da ni posle njega necemo imati.Dotle cemo da trazimo novog heroja da bi njegove vrline preslikali na sebe.

Passion

07.02.2023. 10:28

Ako je sve ovde napisano i zaista izrečeno u TV emisiji, JAKO ME ZANIMA kakvu je pažnju privukla ista u smislu gledanosti ( ako može redakcija ovog portala da sazna). Takodje mislim da ova "popravka" prošlogodišnje histerije ustvari sadrži naučno izvinjenje Novaku Djokoviću jer drugačije Australija ne može da se opere od zla koji je tada učinila, a njihov sud je svojom prvom presudom pokušao da javnost smiri i spusti njen negativan adrenalin. Kako god, njih boli činjenica da je to Novak stoički podneo, nije pljuvao,, hrišćanski im je oprostio i posle ubedljive pobede nad njihovim teniserom, sportski im uzvratio "udarac" i dokazao da su svi "hrabri kada su u rulji", ali 1:1 su kukavice.

Milorad

07.02.2023. 15:41

Gđa specijalista je sve potkrepila kojekakvim eksperimentima, ali nije analizirala svoj narod na osnovu tih eksperimenata, odnosno kako su podlegli farmakom mafiji, Fajzeru koji ih je na osnovu svih iznetih eksperimenata ubedio da je vakcina jedina alternativa. Plašite li se vakcine Australijanci. Ima Srba i i ostalih naroda koji su vakcinisani ali ne mrze Novaka, nego ne razmišljaju njenom glavom već svojom. Ceo život je pitanje mere, al ceo.

marko

07.02.2023. 17:28

Djokovic je sramota za tenis jer ga je unistio posto je bio gospodski sport ulaskom DJoke je sve unisteno jer je napravio pravi seljakluk, zajedno sa njegovim ocem.

Goca

07.02.2023. 22:27

E pa da vam je logiku predavao prof Boža Đevori u gimnaziji u Prokuplju vi bi umeli da razmišljate i ne bi imali problem i potpadali pod psihologiju stada

Trt

09.02.2023. 10:49

Nemas jezik, zemlju, kralja, istoriju, poreklo, veru..... logicno da zavidis onome ko ima bar nesto od toga. A zavist i ljubomora su cudo. Mrzimo i mi vas, ali kod nas to bas i nije za pohvalu, malo je drugacije vaspitanje ovde, a kod vas je to vrlina, i nacin vaspitanje. Mislim da vam je bolje u Darvinovom virtualnom svetu u koji cak i verujete, ipak kod nas se nije postajalo od majmuna, mozda imate malo zavisti i zbog toga, mada, cisto sumnjam,vi se time ponosite.