"KAKO SAM JA POBEDIO OVOG MOMKA"? Nik Kirjos se javio iz bolnice i poslao brutalnu poruku za Đokovića

Novosti online

23. 01. 2023. u 12:01

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio domaćeg igrača Aleksa de Minora sa 6:2, 6:1, 6:2.

КАКО САМ ЈА ПОБЕДИО ОВОГ МОМКА? Ник Кирјос се јавио из болнице и послао бруталну поруку за Ђоковића

TANJUG/AP

Đoković je odigrao sjajan meč i svoj prvi duel protiv De Minora rešio posle dva sata i šest minuta igre na "Rod Lejver" areni.

Srbin je šest puta oduzeo servis rivalu i ostavio ga bez ijedne brejk šanse. Bila je to igra mačke i miša, a svoje impresije o ovom meču dao je i Nik Kirjos, koji je meč gledao iz bolničkog kreveta posle operacije kolena.

- Gledajući Novaka večeras nateralo me je da se osetim dobro zbog mog tenisa generalno. Kako sam ja uopšte pobedio ovog momka - napisao je Kirjos.

Inače, Novak i Kirjos su do sada odigrali tri međusobna meča, a Kirjos trenutno vodi sa 2:1, ali je Novak dobio njihov najvažniji duel, u finalu Vimbldona prošle godine.

Što se tiče Australijan opena, naredni rival Đokovića, na putu ka rekordnoj desetoj tituli u Melburnu, biće Rus Andrej Rubljov koji je ranije danas posle velike borbe eliminisao Danca Holgera Runea u pet setova.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade