SMEJEŠ LI SE SADA, DE MINORE? Naslađivao se Đokovićevoj muci, pa ga Srbin obrukao za sve pare

S. BAJIĆ

23. 01. 2023. u 11:38

NOVAK Đoković je počistio Aleksa de Minora u osmini finala Australijan opena - 6:2, 6:1, 6:2.

СМЕЈЕШ ЛИ СЕ САДА, ДЕ МИНОРЕ? Наслађивао се Ђоковићевој муци, па га Србин обрукао за све паре

Foto Printskrin

Iako povređen, Srbin je od prvog do poslednjeg poena odigrao punom snagom bez popusta za domaćeg tenisera. Razlog je i taj što De Minor koristi svaku priliku da prozove Đokovića, a njegovo ponašanje prošle godine kada je Nole izbačen iz Australije je priča za sebe.

Naime, kada je Srbin bio maltretiran od tadašnjih australijskih vlasti, deportovan u hotel sa migrantima, a potom i proteran iz zemlje, Aleks de Minor nije krio svoje zadovoljstvo.

Australijanac se rugao Novaku zbog medicinskog izuzeća koje je dobio, kako bi mogao da igra na Otvorenom prvenstvu Australije. Umirao je De Minor od smeha na konferenciji sa kolegom iz reprezentacije Džejmsom Dakvortom dok su komentarisali Srbinovu sudbinu.

- Vidite, mislim da je veoma interesantno. To je sve što ću da kažem - rekao je tada De Minor, jedva se suzdržavajući da ne prasne u smeh.

Tanjug/AP

 

Na sličan način odgovorio je i njegov prijatelj Džejms Dakvort. Obojica su se smejala podrugljivo između dva odgovora.

- Ne znam koji su kriterijumi za izuzeće, da u pitanju je nezavisno telo. Morao je nekako da ispuni kriterijume. Ako ih je ispunio, trebalo bi da može da dođe - kazao je Dakvort, dok je De Minor smejući se dodao:

- To je veoma politički korektan odgovor.

A sada godinu dana kasnije je izgledao poput nekoga ko je zalutao na grend slem, Nole ga je počistio, odnosno vratio na fabrička podešavanja, pa mu više neće pasti na pamet da ismeva najboljeg svih vremena.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere