AUSTRALIJANCI SE POKLONILI NOVAKU: "Đoković može da igra i sa jednom i po nogom!"

Novosti online

21. 01. 2023. u 13:41

NOVAK Đoković savladao je u trećem kolu Australijan opena Grigora Dimitrova, a tokom velikog dela meča imao je dva protivnika. Bugarina i povredu noge. Posebnu pažnju na njegovu povredu obratio je "Brizbejn tajms".

АУСТРАЛИЈАНЦИ СЕ ПОКЛОНИЛИ НОВАКУ: Ђоковић може да игра и са једном и по ногом!

Tanjug/AP

Oni su izveštaj o meču naslovili sledećim naslovom: "Jedna i po noga, tri seta, dovoljno za Đokovića". List se bavio načinom na koji je Đoković došao do pobede.

- Novak Đoković imao je dva protivnika na Rod Lejver areni ove subote. Jedan je bila njegova leva noga. Komplikacije sa zadnjom ložom nastavile su se i večeras.Birao je svoje poteze ograničavajući sebe na određene udarce. Dva puta pozvao je i fizioterapeuta kako bi mu pomogao oko bandaža. Drugi protivnik bio je Bugarin Grigor Dimitrov. Bio je večeras samo recka u Novakovoj knjizi. Pobedio je Đokovića samo jednom i to pre deset godina.

Posebno su istakli momenat u prvom setu kada je Đoković igrao do granica izdržljivosti i nakon poena pao na travu.

- Nevolja je stigla kasno u prvom setu kada je Đoković morao dva puta da prokliza oslanjajući se na levu nogu. Izgubio je svoj servis. Nekako je uspeo da uvede set u taj-brejk. Nakon dugih razmena na kraju i pogođenog voleja završio je na terenu, ističe novinar "Brizbejn Tajmsa"

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024