KONAČNO OTKRIVENO: Evo zbog čega se Ešli Barti povula u 25. godini (FOTO)

Novosti online

07. 01. 2023. u 08:45 >> 08:45

GREND slem šampionka Ešli Barti povukla se prethodne godine nakon osvajanja trofeja na Australijan openu. Objasnila je tada na društvenim mrežama da se na taj potez odlučila jer želi da prati "druge snove", sada je otkriveno o čemu se radi.

КОНАЧНО ОТКРИВЕНО: Ево због чега се Ешли Барти повула у 25. години (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Na objavi koju je objavila na društvenim mrežama nalazi se fotografija njenog psa Origija, kao i par dečjih patika, a uz sliku stoji i opis.

- 2023. godina će biti najbolja godina do sada. Toliko smo uzbuđeni zbog nove avanture. Origi već zaštitnički čuva veliku sestru, napisala je Ešli Barti, koja je po jednom osvajala Australijan open, Rolan Garos i Vimbldon.

Nastavila je:

- Tako sam srećna i spremna. I osećam u mom srcu da je ovo pravi trenutak za mene kao osobu. Veoma sam zahvalna na svemu što mi je dao ovaj sport, odlazim ponosna i ostvarena", rekla je Barti u video poruci kada je obelodanila svoju odluku da se povuče. Krenula su nagađanja o privatnim problemima koje Ešli ima u porodici, međutim nešto mnogo lepše se desilo i navelo Barti na reakciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

BONUS VIDEO: USPESI SRPSKOG SPORTA U 2022. Godina individualnih sportista

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024