NOVAK Đoković početkom ove godine deportovan je sa australijskog kontinenta u jednoj od najkontroverznijih priča u istoriji ne samo "belog", već sporta uopšteno. Vrhuška "zemlje kengura" proglasila ga je nepoželjnim, i opasnošću po javno zdravlje. Jedan od vodećih medija ove države, "The age" tada je sproveo anketu da li je srpski as poželjan u Australiji, a isto su učinili i uoči prvog grend slema u novoj 2023. godini.

Komentari (7)

Milovan

30.12.2022. 16:28

Šta je tu čudno znamo ko naseljava tu zemlju sve naj gori ološ svi smo to učili nemože od lošeg oca i loše majke biti dobar čovek treba sve njihovo bojkotovati

Australijanci

30.12.2022. 16:37

Million australijanaca koji su siromasni I bore se da pobede bolest i da prezive, postujuci njihovu zemlju I zakone. Novak je pun para I pokusao je da izigra zakon prevarama, sto oni ne vole. Nole postuj zakone zemlje u koju ides I njihove ljude.

Ssssssss

31.12.2022. 08:07

Za komentatora ,,Australijanci " Da je Nole hteo da se služi prevarom dobio bi potvrdu o vakcinaciji ali problem je što je imao svoj stav o ličnoj vakcinaciji i bio je u pravu .Da li vas je u Australiji vakcina zaštitila ili ste kolektivno izgubili mozak ????