"POSLE ONOG ŠTO MI SE DESILO"... Novak Đoković poslao moćnu poruku Australijancima

Novosti online

24. 12. 2022. u 08:45

NOVAK Đoković dominira u Dubaiju. Ne samo sa teniskom lopticom, Srbin pravi šou i u stvarima koji nemaju veze sa "belim sportom"

ПОСЛЕ ОНОГ ШТО МИ СЕ ДЕСИЛО... Новак Ђоковић послао моћну поруку Аустралијанцима

FOTO: AP/Tanjug

Razgovori su uglavnom šaljivi kao i ponašanje Đokovića dok se ne pomene Novakova bolna tema Australijan open. Dobro je poznato šta je Srbin početkom ove godine doživeo u Melburnu, kada su ga poput najvećeg kriminalca deportovali iz Australije.

Ipak, sada je sve to prošlost Srbin je dobio zeleno svetlo i početkom 2023. godine se vraća tamo gde je godinama bio najuspešniji. 

- Posle onoga što se desilo prošle godine, nadam se da ću biti na pravi način dočekan i da će mi to pomoći da igram svoj najbolji tenis - rekao je Novak i dodao:

- U prošlosti sam uvek imao priliku da godinu u Australiji počnem veoma snažno i volim da igram tamo.

Podsećanja radi, srpskom igraču je pored deportacije izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, ali je ta odluka poništena sredinom prošlog meseca. A, ovaj turnir ja za srpskog tenisera važan jer bi, ako osvoji Australijan open, izjednačio rekord Rafaela Nadala od 22 trofeja na gren slemovima.

- Nemam baš neke brojke na umu. Stvari mi idu prilično dobro zasad. Ne mogu da se žalim. Tako da dokle god igram na ovom nivou, dok ima ‘vatre’, nastaviću dalje - rekao je Đoković.

Inače, Australijan open je na programu od 16. do 29. januara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta