"DOBAR TENIS, ALI I DOBRA ZABAVA!" Đoković: Nadam se da su se svi dobro proveli

Novosti online

23. 12. 2022. u 20:15

NOVAK Đoković pobedio je Sebastijana Ofnera na egzibiciji u Dubaiju. Srpski as je posle meča istakao da je na ovom meču viđen dobar tenis, ali i dobra zabava.

ДОБАР ТЕНИС, АЛИ И ДОБРА ЗАБАВА! Ђоковић: Надам се да су се сви добро провели

FOTO: AP/Tanjug

Trenutno peti igrač sveta je slavio protiv 193. na planeti sa 6:7(5), 6:0, 10:7 i taj način je okončao ovo takmičenje u kojem je nastupao za tim "sokolova".

- Nadam se da ste se dobro proveli. Igrali smo dobar tenis, ali smo to istovremeno činili uz velik osmeh. Dobra zabava, to je posebno važno na ovakvim takmičenjima. Tu su bili i moji saiagrači, među najboljima na svetu, imao sam odlično vreme provedeno sa mojim "sokolovima" (Grigor Dimitrov, Paula Badosa i Arina Sabalenka), hvala vam što ste došli - rekao je Đoković posle meča.

Jedno od pitanja koje je bilo postavljeno osvajaču 21 grend slem titule je kako je biti u timu sa onima protiv kojih obično igra u zvaničnim mečevima?

- Malo je čudno, ali istovremeno je to i veliko iskustvo, ako umete tome da nađete pravi pristup. Mnogo se svi poštujemo, svi se slažemo na terenu i van njega. Zabavljamo se, pratimo igru izbliza, lepo je.

Nole je nekoliko puta zaplesao na terenu, a na kraju meča je zaigrao kolce i dobio pohvale za izvođenje.

- O, moj bože. To ću prihvatiti kao kompliment, ali znam da nisam baš dobar igrač. Verujem da ste imali dobre namere kad ste me to pitali - nasmejao se Novak.

Za kraj je upitan da prokomentariše i "tviner" Ofnera (udarac kroz noge bez gledanja).

- Šta da kažem, poen turnira! Nikada nisam video nešto tako. Prošao mu je, bravo Sebastijane! Nije bilo planirano da igra, ali je došao, nadam se da ste uživali u ovom šou koji smo vam priredili - zaključio je Đoković.

Podsetimo, srpskog asa sada očekuje ono pravo - zvanični turnir. On će igrati u Adelejdu koji je na programu od 1. do 8. januara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)