ĐOKOVIĆ SE POSLE TENISA, BACIO NA KOŠARKU: Crvena zvezda i Partizan u fokusu! Evo kako Novak komentariše uspehe večitih u Evroligi

Novosti online

23. 12. 2022. u 20:35

NAKON što je Novak Đoković savladao Sebastijana Ofnera na egzibicionom turniru u Dubaiju, jedna od tema bila je zanimljivo i košarka.

ЂОКОВИЋ СЕ ПОСЛЕ ТЕНИСА, БАЦИО НА КОШАРКУ: Црвена звезда и Партизан у фокусу! Ево како Новак коментарише успехе вечитих у Евролиги

FOTO: AP/Tanjug

Srpski teniser je upitan da prokomentariše fantastičnu formu košarkaša Crvene zvezde u Evroligi, jer je poznat kao veliki navijač tima sa Malog Kalemegdana.

-  Zvezda igra fenomenalno, sinoć sjajna pobeda u Atini. Preporodio ih je dolazak novog trenera Duška Ivanovića. Sa druge strane i Partizan igra fantastično, nadam se da će obe ekipe ući u top 8, to bi bilo sjajno za Srbiju - zaključio je Novak.

Podsetimo, Đoković je danas savladao Sebastijana Ofnera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu