NOVAK Đoković je fantastično odigrao u drugoj polovini 2022. godine, osvojio i završni masters turnir u Torinu, čime je na najbolji način najavio povratak na omiljeni grend slem. Samo... Australijan open 2023 ne da neće biti običan za njega, već su tamošnji mediji već počeli da pripremaju javnost na to da stiže "negativac".

Ljubica

06.12.2022. 19:59

Niko od vas ne očekuje da vi otvarate srce i da ga volite, biće dovoljno da imate minimum poštovanja prema šampionu i da zatvorite usta i ne ometate ga kad servira.

Djoka Proka

06.12.2022. 22:00

Australijanci, Niko od vas ništa ne očekuje, ni ljubav, ni poštovanje ni pristojnost, ni kulturu. A Novak po najmanje očekuje od vas. Samo, on je pristojan čovek (za razliku od vas) i neće vam to pokazati.

Predrag Klisaric

07.12.2022. 03:33

Da sam na njegovom mestu nikada vise nebih igrao u Australiji, nije sve u parama a I Australan Open I nije vise neko renomirano takmicenje nego drugorazredno posle proslogodisnje ujdurme sa Djokovicem. To bi bio moj zvanicni odgovor za ono maltretiranje,I to bez velike pompe I objasnjenja. Jednostavno nebih odgovorio na poziv za takmicenje u Melburnu I pravio se kao da I nepostoji.

posmatrac

07.12.2022. 05:37

A sto je tu lose sto je napisano u Melbourne Age Nista nije izmisljeno cak nije pomenut pravi razlog deportacije a to je nekorektno da na kazemo lazno popunjavanje dokumenta koji dozvoljava boravak svakoga tko dodje u Australiju

Mika

07.12.2022. 08:46

Do sada nas je bio loš glas po pitanju pismenosti, a sada posle Ivanovog komentara možemo dobiti epitet da smo fenomeni jer živimo bez mozga.

Lara

07.12.2022. 09:59

Niko od nas u Srbiji pa i sire ne ocekuje da vi australijanci docekate Novaka sa pogacon i solju u svojoj narodnoj nosnji ako je imate i udje u vasu drzavu sa ovacijama i tome slicno, mi ocekujemo bar malo postovanja prema najboljem teniseru u istoriji tog sporta i coveka koji ima devet titula sa istog turnira....bar malo tog respekta....jer vi ne postujuci Novaka kao sportistu koji dolazi iz jedne male drzave Srbije onda ne postujete ni tu malu drzavu Srbiju niti srpski narod cija je ikona bas taj covek Novak Djokovic....on je taj prema cijem se imenu i prezimenu zna za Srbiju....a vi australijanci ostacete upamceni u istoriji ovog sveta da ste jednog sportistu i to kakvog sportistu najnajnajboljeg ikada u tenisu proterali iz vase drzave....treba da se stidite tog vaseg postupka pogotovo vasi politicari koji vam vode drzavu i koje vi birate da vam budu na celu drzave ( kao i u mojoj zemlji Srbiji isti su svi politicari) koji su mnogo, mnogo usli u sport uopsteno u svim sportovima....

Gmo

07.12.2022. 10:57

A sta ocekivati od potomaka najveceg svetskog olosa i sljama koji su deportovani na ostrvo za robijase. U Rimskom carstvu, kaznena provincija za eu sljam i olos bila danasnja Rumunija, a kad su pronasli zgodno ostrvo jos dalje, tj tzv australiju, onda ih tamo deportovali da pocrkaju.

sedi1

07.12.2022. 11:50

....nemojte se iznenaditi, ako za par godina jedan po jedan turnir budu gašeni,...pa neđu prvih 10 sve sami rusi,grci,ili poreklom srbin..... pa neće oni da uteruju lovu pravislavcima,....

Vlaja

07.12.2022. 12:12

Nemojmo zaboraviti koliko je nasih tamo. Nole je rekao da ce u znak zahvalnosti kupiti odredjeni broj karata za nase koji su prosli zajedno sa njim onu golgotu. Dovoljan je i plamicak nasih da raspali vatrenu stihiju zvanu Novak Djokovic. Idemooo!!!

Beli patuljak

07.12.2022. 20:50

'Sto' puta sam napisala da ja nikad ne bih otisla u Australiju posle onog ponizenja. Ali ja sam ja. A on kidisao ko mutav. Pa neka je. Neka mu bude. I neka trpi sve lose ako my kazu i urade.Ali onda neka se niko ne buni i pise ovaj rekao ovo, onaj ono. Ja mu samo zelim da odnese pobedu gde god igra.

Cool D

07.12.2022. 21:14

Sta je ovde cudno? Australija je puna rasista. Da nema rasista drzava ne bi ni postojal . Tuzno ali tu je realnost no hard feelings. Nadajmo se pobedi Noleta u svakom smuslu.. i protiv jakih tenisera a i protiv rasista..

Ghost

08.12.2022. 14:41

Sto se mene tice, ja da sam npr. Sef Rusije, bacio bih na Australiju atomsku bombu bez dvoumljenja. Oni uce svoju decu od malena da sve zivo mrze, isto kao i Englezi. Najvece sverske serijske ubice poticu iz Australije.