KAKAV ČOVEK: Novak Đoković doživeo nepravdu u Francuskoj, a ovako reagovao

Novosti online

06. 11. 2022. u 22:09

NOVAK Đoković i Holger Rune su se sastali u finalu mastersa u Parizu, a iako se meč nije okončao onako kako je Srbin to priželjkivao, poneo se na fantastičan način, i pored jedne neprijatnosti koja ga je zadesila

КАКАВ ЧОВЕК: Новак Ђоковић доживео неправду у Француској, а овако реаговао

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je kao šestostruki prvak ovog ATP nadmetanja krenuo silovito po novi pehar u francuskoj prestonici, ali iako je prvi set dobio, naredna dva u svoju korist je rešio sjajni 19-godišnji Danac, Rune.

I, ne samo da se preokret desio na terenu, već i na tribinama "Bersija".

Iako je Noleta francuska publika obično zdušno bodrila, i to ne samo na ovogodišnjem izdanju mastersa u "gradu svetlosti" već i na prethodnim, "izdala" ga je kada je to (ispostavilo se) bilo ključno.

Novak je imao set prednosti i tri uzastopne brejk lopte na početku druge deonice, a Francuzi su odjednom "promenili ploču" i svojim ponašanjem zbunili Đokovića i sve one kojima je on drag.

Na krilima izuzetne podrške, Rune je napravio preokret, ali se Srbi po završetku finala - poneo gospodski.

Čestitao je 19-godišnjaku na pobedi, a pozdravio i Pariz, za koji ga vežu izuzetne uspomene.

- Čestitke, Rune, tebi i tvom timu. Kao i uvek, hvala i tebi, Parize, za nestvarno iskustvo. Hvala mnogo - poručio je Nole na Tviteru, i to uz završnicu ove poruke ispisanu na francuskom jeziku.

Bonus sadržaj


Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)