"TEŠKO, A?!" Novak Đoković zapanjio Holgera Runea nakon što je od "klinca iz Danske" izgubio neverovatno finale

Novosti online

06. 11. 2022. u 18:04

NOVAK Đoković i Holger Rune su se sastali u finalu mastersa u Parizu, a iako se meč nije okončao kako je Srbin priželjkivao, oduševio je sve po završetku duela, a malo i iznenadio mladog suparnika.

ТЕШКО, А?! Новак Ђоковић запањио Холгера Рунеа након што је од клинца из Данске изгубио невероватно финале

Foto: Printskrin/Twitter/@TennisTV

Podsetimo, Novak Đoković je kao šestostruki prvak ovog ATP nadmetanja krenuo silovito po novi pehar u francuskoj prestonici, ali iako je prvi set dobio, naredna dva dobio je 19-godišnji Danac, Rune.

Kada je dramatičan meč okončan, Nole se obratio javnosti, i rivalu, na sledeći način:

- Čestitam Holgeru, ovo je bila zaslužena njegova pobeda (potom se okrenuo Runeu). Neverovatna ti je bila cela ova nedelja. Nisam srećan što si me pobedio, ali mi je drago što si baš ti osvojio titulu. Ti si jedan posvećen momak, to znam jer smo mnogo puta treniral. Voliš tenis veoma mnogo, isplatilo ti se to, pa sam siguran da je budućnost svetla za tebe i tvoj tim.

Tada je Nole pogledao ka peharu, pa opet ka 19-godišnjem suparniku:

- Težak je, a? - pitao je Nole uz osmeh.

Na kraju je dodao i sledeće:

- Hvala mom timu, iza nas je teška, naporna nedelja, u kojoj sam na kraju izgubio od boljeg. Ali, nekad dobijete, nekad izgubite, idemo dalje. Uvek postoji sledeći izazov - zaključio je Novak Đoković.

Podsetimo, do ovog duela, Nole i Rune su odigrali samo jedan meč, i to u uvodnoj fazi prošlogodišnjeg Ju-Es opena, a tada je Đoković pobedio sa 6:1, 6:7(5), 6:2, 6:1.

Bonus sadržaj


Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča. 

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

 

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

 

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)