ĐOKOVIĆ: USUDIO SAM SE DA SANJAM Motivisan sam da nastavim ovako

Novosti online

09. 10. 2022. u 14:06 >> 14:08

NOVAK Đoković je u Astani došao do 90. trofeja u karijeri.

ЂОКОВИЋ: УСУДИО САМ СЕ ДА САЊАМ Мотивисан сам да наставим овако

FOTO: Printskrin/Sport klub

Stefanos Cicipas nije uspeo da namuči Novaka Đokovića koji je upisao 90. trofej u karijeri.

Upitan je da li je mogao i da sanja da će osvojiti 90 trofeja u karijeri?

- Sanjao sam, usudio sam se da sanjam. Uvek sam se nadao da ću imati veliku karijeru. Nisam znao broj turnira koje ću osvojiti, ali mi je namera bila da dosegnem najveće visine ovog sporta. Iskustvo mi je pomoglo da mentalno priđem na pravi način finalu.

Pauzirao je tri meseca od Vimbldona.

- Povećala mi je glad za titulama. Nisam bolje mogao da tražim nakon tromesečne pauze. Od turnira u Madridu izgubio sam samo od Rafe, ostalo sam dobio. Motivisan sam da završim sezonu kao u prethodne dve nedelje, rekao je Đoković.

Potom je Novak govorio o turniru

- Hvala Stefanose. Veliki si igrač. Imaš odličan tim i želim ti sve najbolje osim kada igraš protiv mene. Za tebe je budućnost veoma svetla. Srećno, i da ti odgovorim u vezi restorana. Bili ste ljubazni prema meni i mom timu, ne možemo dovoljno da vam zahvalimo. Bio sam pre tri godine, ali prvi put igram turnir, ovo što radite sa trening centrom je impresivno. Moj tim je uvek tu, u dobrim i lošim rečima. Znaju za izazove kojima se suočavamo da bismo dobijali mečeve i turnire, hvala što ste uz mene. Hvala i vama, navijačima, podrška koju sam dobio jedna je od najlepših, hvala, volim vas i nadam se da ćemo se videti.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)