VEROVALI ILI NE: Rafael Nadal progovorio srpski! Novak Đoković dobio neočekivanu poruku od Španca

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 09. 2022. u 23:27

NAKON što je trijumfalno napustio Vimbldon Novak Đoković se nakon 76 dana pauze vratio na sportska borilišta, a na njegov povratak nije ostao nem ni Rafael Nadal.

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Рафаел Надал проговорио српски! Новак Ђоковић добио неочекивану поруку од Шпанца

Tanjug/AP

Srpski as danas je na Lejver kupu održao teniski čas i savladao Amerikanca Frensisa Tijafoa. "Nole" je ponovo plesao po tvrdoj podlozi i demonstrirao svoju tenisku magiju svetu.

Ovogodišnja egzibicija u prestonici Engleske kao da je dodatno zbližila članove čuvene trojke moderne teniske ere, a o tome svedoči i objava španskog teniser Rafaela Nadala koji se obratio na svom Tviter nalogu povodom povratka na teren ljutog rivala.

- Idemooooo! Vamossssssss! - napisao je Španac i oduševio srpske navijače.

"El Matador" juče je pokazao pregršt emocija, a svet se čudio kako je ginuo u meču bez rezultatskog značaja, samo kako bi legendarnog Švajcarca trijumfalno ispratio u penziju.

Danas je ponovo zaprepastio planetu potezom u kom je pokazao naklonost ka Novaku, a ko zna, možda London bude početak izgradnje jakih prijateljskih spona između još uvek aktuelnih igračkih legendi "belog sporta". 

Rafael Nadal i Novak Đoković ispratili su Švajcarca u penziju, a nakon prvog dana Evropa i Svet podelili su bodove 2:2. Sada je, međutim, rezultat 4:4, posle iznenađenja koje se desilo neposredno pred Noletov prvi takmičarski nastup.

BONUS VIDEO: Novak i Džuli igrali tenis u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)