NOVAK ĐOKOVIĆ STVORIO NADLJUDSKO BIĆE: Srpski as uzeo karakteristike rivala, oduševio skromnošću i napravio savršenog igrača (VIDEO)

Novosti online

22. 09. 2022. u 20:53

KRALj "belog sporta" Novak Đoković trenutno se nalazi na Lejver kupu, turniru koji će imati tu privilegiju da isprati u sportsku penziju tenisku legendu Rodžera Federera, ali i da ponovo okupi veliku četvorku moderne teniske ere.

НОВАК ЂОКОВИЋ СТВОРИО НАДЉУДСКО БИЋЕ: Српски ас узео карактеристике ривала, одушевио скромношћу и направио савршеног играча (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski as će tako prvi put posle Vimbldona izaći na terene u jednom zvaničnom meču, pa je bio u centru pažnje prisutnih medija u Londonu. 

Tom prilikom dobio je jedno zanimljivo pitanje, a to je da pažljivo odabere po jednu karakteristiku od svakog člana moderne teniske ere (Federer, Nadal, Marej, Đoković) i tako stvori savršenog tenisera. 

- U redu, Rafina fizička i mentalna snaga, uzeo bih Rodžerov servis i forhend, a uzeo bih i defanzivu Endija Marija i riteren, i neću staviti sebe, jer je ovo već sasvim dovoljno - rekao je Nole i još jednom odgovorom pokazao skromnost kojom odiše i odao priznanje svojim rivalima.

Stvorio je Đoković tako hipotetički istinsku "tenisku zver",  ali teško da bi i ovaj miks mogao protiv neustrašivog i svemoćnog Srbina sa planete "Kripton".  

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina