SRBIJI TREBA ČUDO! Kanada uzvratila udarac: Miomir Kecmanović nemoćan protiv momka koji je "skinuo skalp" prvom na svetu

Novosti online

17. 09. 2022. u 19:44

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović poražen je od strane Feliksa Ožea-Alijasima rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:3 u korist Kanađanina.

СРБИЈИ ТРЕБА ЧУДО! Канада узвратила ударац: Миомир Кецмановић немоћан против момка који је скинуо скалп првом на свету

FOTO: Dejvis kup

Momak koji je 13. na ATP listi, a prethodno je savladao i prvog - Karlosa Alkaraza uništio je našeg predstavnika u Dejvis kupu strahovitim servisima. O tome kako je bio raspoložen svedoči i podatak da je na kraju došao do brojke od neverovatnih 14 asova u meču koji je trajao samo sat i 16 minuta. 

Ože-Alijasim je uspeo na sve to i da spase obe brejk-lopte koje je naš Miša imao, dok je na drugoj strani po jedan brejk u oba seta bio je dovoljan za veliki trijumf.

Trenutan rezultat u duelu Srbije i Kanade u okviru Dejvis kupa je 1:1, nakon što je Laslo Đere upisao pobedu ranije danas. 

Zbog toga, Srbiji je sada potrebno čudo da bi prošla dalje. Naš dubl tim, sastavljen od Kecmanovića i Filipa Krajinovića moraće da savlada Ože-Alijasima i Vaseka Pospišila uz nadu da će Španija biti poražena od Južne Koreje, što je zaista malo verovatno.

Ukoliko Kanađani slave u dublu, eliminacija bi bila momentalna. Skoro pa nemoguća misija čeka naše "orlove". 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!