VEROVALI ILI NE: Raduljica batalio košarku, ide da vozi kamper po Americi! Srpski centar odbio večite i uživa u životu

Novosti online

17. 09. 2022. u 19:20

NEKADAŠNjI centar srpske reprezentacije Miroslav Raduljica nalazio se na radaru Partizana i Crvene zvezde tokom letnje pauze. On je odbio obe ponude beogradskih velikana, a kako se čini, ne haje mnogo za košarkom, već uživa u svojim hobijima.

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Радуљица баталио кошарку, иде да вози кампер по Америци! Српски центар одбио вечите и ужива у животу

Foto: Nebojsa Parausic

Naime, Raduljica će verovali ili ne u narednom periodu voziti kamper po Sjedinjenim Američkim Državama. 

On će biti deo karavana tokom predstojeće jeseni, a društvo će mu praviti članovi legendarne muzičke grupe "Ju grupa". Član benda, Žika Jelić, otkrio je kakvu će ulogu Miroslav imati.

-Bili smo 2012. godine i sada opet krećemo motorima po Americi. Ta vožnja ostala nam je u fantastičnom sećanju, tako da je naš prijatelj i bajker Boško Čukić predložio da krajem septembra odemo Dragi, ja i još nekoliko prijatelja. Među njima je i košarkaš Miroslav Raduljica koji ima specijalan zadatak da vozi veliki kamper. Raduljica je kao dečak imao veliku želju da vozi kamion, pa će mu tako delimično biti ispunjena želja. Nas nekoliko će voziti motore, ali ne svaki dan jer je tura naporna, od Čikaga pa sve do Los Anđelesa – kazao je za Žika Jelić za Nedeljnik i dodao:

– Vozićemo po čuvenoj “Ruti 66” o kojoj maštaju mnogi. To je put koji spaja dva kraja Amerike, a interesantan je jer su na njemu benzinske stanice i barovi netaknutog starog izgleda. Ceo put će se snimati i gledaćete ga na televiziji – istakao je Jelić.

Raduljica je tako još jednom pokazao koliko je specifičan, ekscentrik u pravom pozitivnom smislu te reči, čovek koji ima svoje prioritete i zna da košarka i novac nisu sve u životu. 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati