ĐOKOVIĆ IGRA NA AUSTRALIJAN OPENU! Stigla potvrda sa najvišeg mesta, oglasio se Kreg Tajli (FOTO)

Novosti online

05. 09. 2022. u 15:00

NOVAK ĐOKOVIĆ je početkom godine proteran iz Australije i sprečen da igra na Australijan openu, uz meru zabrane ulaska u zemlju naredne tri godine. To je bio samo početak jedne od najtežih godina za našeg tenisera koji kasnije nije mogao da učestvuje ni na turnirima u Severnoj Americi, a povrh svega toga uskraćeni su mu i bodovi sa Vimbldona koji je osvojio. Iz Australije sada stižu dobre vesti za srpskog tenisera i armiju njegovih navijača.

ЂОКОВИЋ ИГРА НА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНУ! Стигла потврда са највишег места, огласио се Крег Тајли (ФОТО)

Foto: AP

Naime, prvi čovek australijskog teniskog saveza Krejg Tajli potvrdio je poznatom američkom novinaru Luisu Alfredu Alvarezu da će Nole u Melburnu sledećeg januara jurišati na 22. grend slem titulu i deseti Australijan open.

- Juče sam direktno od Krega Tajlija čuo da će Novak Đoković sigurno igrati na Australijan openu 2023. godine - napisao je novinar u tvitu.


 


Podsećanja radi, Australija je odlučila da ukine sva zdravstvena ograničenja za ulazak u zemlju. Nova vlada sada mora da donese odluku o ukidanju zabrane ulaska na teritoriju Novaku.

U međuvremenu, Đoković se u septembru vraća u takmičarski pogon. Iako je otkazao učešće na Dejvis kupu, gledaćemo ga na Lejver kupu i na ATP 250 turniru u Tel Avivu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)