ANONIMUS ISPISAO ISTORIJU JU-ES OPENA: Ovo nisu "uspeli" ni Đoković, Nadal i Federer

Novosti online

31. 08. 2022. u 23:12

NAVIKLI smo da rekorde na Ju-Es openu obaraju Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer, sada je to uspeo jedan anonimus.

АНОНИМУС ИСПИСАО ИСТОРИЈУ ЈУ-ЕС ОПЕНА: Ово нису успели ни Ђоковић, Надал и Федерер

FOTO: Tviter/Atp tur

Američki teniser Džek Sok predao je četvrti meč na Ju-Es openu, a to nikome pre njega nije pošlo za rukom.

Trenutno 107. igrač planete, u prvom kolu imao je težak zadatak, igrao je protiv Dijega Švarcmana. Odlično je Amerikanac počeo meč i poveo sa 2-0 u setovima, 7:5, 6:3.

Nakon toga nije osvojio nijedan gem u trećem setu, izgubio ga je 6:0. Argentinac je sa nulom osvojio uvodni gem četvrtog seta, da bi zatim Sok predao  četvrti put u karijeri u Njujorku.

Ovaj dvadesetdevetogodišnjak koji u svojim vitrinama ima grend slem titule u dublu predao je Aleksandru Zverevu 2021. u trećem kolu dok je gubio s 1:2 u setovima i 1:2 u četvrtom, prethodno 2015. u drugom kolu kada je vodio s 2:1, a gubio 1:2 u četvrtom setu protiv Rubena Bemelmansa, dok je prvi put predao meč 2014, i to Pablu Anduharu u uvodnoj rundi, kada je Španac vodio s 2:1 u setovima.

Očigledno je da se radi o teniseru koji nema kondicije za više od dva odlična seta, interesantan je podatak da mu je ovo 16. predaja u karijeri.

BONUS VIDEO:  BEKERA ŽENE KOŠTALE GLAVE: Posle bankrota, preti mu sedam godina robije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri