JU-ES OPEN NAVUKAO GNEV NA SEBE: Novak Đoković na meti američkih provokatora? Navijači srpskog asa osuli paljbu po čelnicima turnira

Novosti online

30. 08. 2022. u 19:44

JU-es open ugledao je svetlost dana, na njemu nema Novaka Đokovića, ali srpski as uprkos tome i dalje je u žiži interesovanja preko Atlantika.

ЈУ-ЕС ОПЕН НАВУКАО ГНЕВ НА СЕБЕ: Новак Ђоковић на мети америчких провокатора? Навијачи српског аса осули паљбу по челницима турнира

FOTO: Tanjug

Podsetimo, osvajaču 21. grend slem titule nije dozvoljen ulazak u SAD zbog svog vakcinalnog statusa , a samo jedna objava organizatora turnira u Njujorku bila je dovoljna da se izazove "lavina" komenatara u kojima se pominje Đoković.

Naime, zvanični Tviter nalog Ju-Es opena postavio je sledeće pitanje:

"Ko još uvek ima GOAT (najboljeg svih vremena) na umu danas?", glasilo je pitanje, a to je naišlo na veliki broj komentara ljubitelja "belog sporta", koji su ovo protumačili kao provokaciju najboljem srpskom teniseru. 

Istini za volju, biće da su čelnici Ju-Es opena najverovatnije mislili na Serenu Vilijams, koja je protekle noći savladala Crnogorku Danku Kovinić na početku svog poslednjeg grend slema u karijeri.

Ipak, očigledno je da su namerno izostavili ime tenisera ili teniserke, kako bi pokrenuli debatu ko je najveći svih vremena, možda su i maliciozno želeli da kažu ko bi još mislio o Novaku pored svih uzbuđenja na teniskim terenima juče, ali, jedno je sigurno, ovime su i navukli ozbiljan gnev na sebe.

Đokovićevi obožavatelji ekspresno su iskoristili poruku da osuju paljbu po organizatorima i podsete da Novaku nije bilo dopušteno da uđe u zemlju, ali i da je baš on za njih najveći teniser svih vremena.

"Njega niste pustili da dođe da igra, sećate se?", "Da, mislim na njega kako ga niste pustili da igra jer nije vakcinisan", "Najveći je odsutan zbog glupih zabrana i tačka", glasili su samo neki od komentara navijača koji su podsećali Ju-Es open na Đokovićevo odsustvo iz Njujorka.

Ljudi koji uređuju zvanične društvene mreže grend slem turnira imaju ogromno odgovornost, i dobro mere svaku reč pre nego što je puste u etar, pa je zaista nemoguće, a ne doći do zaključka da je ovo učinjeno tendenciozno. 


BONUS VIDEO: Novak Đoković i Željko Obradović zajedno bodre "orlove"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!