VIŠE nema dileme...

Marko

04.08.2022. 20:39

Tvrdoglavost nekada i ubije coveka,covek sam sebi kroji sudbinu u zivot,Novaku i Jeleni ako se tako svidja snose sami soju krivicu ne mogu dvojica ili jedan biti pametniji od celog sveta..

alex

04.08.2022. 21:55

zasto u premijum igrace ubrajate Mareja? Covek odavno vise nije znacajan u svetu tenisa a bogami i bio kratko u vrhu samo zbog toga sto su ga i nogama i rukama gurali njegovi britanci. Vise od ne igranja Novaka guvi tenis nego sam Novak...gde god se ne pojavi, to je samo obican sportsko dogadjaj srednje klase.

Dragan

05.08.2022. 01:31

Nije se on povukao, nego se nije vakcinisao pa ne može da udje u Kanadu i USA. Njegov odnos prema vakcinaciji je njegov najveći teniski neprijatelj. Ozbiljne zemlje ne menjaju svoja pravila da bi udovoljili uobraženoim slavnim pojedincima. Tako nešto može da prodje samo u Srbiji.

Iznogud

05.08.2022. 08:42

Povukao se - jer je povukao prijavu za turnir zbog ucjenjivanja da se mora vakcinisati. Ne brani mu učestvovanje na turniru njegova odluka da se ne vakciniše - brani mu učestvovanje jedna uništiteljska politika jednog dijela čovječanstva i ucjenjivanje i njega i većeg dijela čovječanstva od strane istih. Sve će doći na svoje.

Ljubica

05.08.2022. 12:42

Podrška Novaku!!!Neka se nose i Kanada i Amerika,oni su svi bolesni u glavu kao i Australija!Pa jel vidite da vec mnoge zemlje ne traže i ne primenjuju nikakve mere,rečeno je da će korona biti uvrstena kao grip,ma ceo svet poludeo!Nole idemo dalje,ti si najbolji i ostaćeš!!!