"NISAM MISLIO DA ĆU OVO IKADA REĆI O TEBI" Novak Đoković kao nikada pre pričao o Kirjosu posle finala Vimbldona

Novosti online

10. 07. 2022. u 18:23

NOVAK Đoković i Nik Kirjos odigrali su spektakularno finale Vimbldona 2022, a po završetku te borbe za grend slem trofej, srpski as je na originalan način pohvalio rivala.

НИСАМ МИСЛИО ДА ЋУ ОВО ИКАДА РЕЋИ О ТЕБИ Новак Ђоковић као никада пре причао о Кирјосу после финала Вимблдона

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je u finali Vimbldona pobedio Nika Kirjosa, a odmah po završetku meča Nole je o Australijancu rekao sledeće:

- Čuo sam da je malopre rekao ovde, za govornicom, da ne veruje da će se vratiti (na najveću scenu, finale Vimbldona), ali ja ti kažem, verujem da hoćeš. Zaista te poštujem mnogo, mnogo si talentovan. To je tako već godinama unazad, sada se sve to poklopilo i zaista sam uveren da ćemo te još gledati na najvećoj sceni. Iskreno, nikada nisam mislio da ću ovoliko lepih stvari reći o tebi, imajući u vidu kakav smo odnos imali - započeo je Nole, nasmejavši i Australijanca, i publiku.

Gotovo u dahu je dodao: 

- Sada je ovo defintivno "bromansa". Pričali smo o tome da će "pasti" i večera, pa, evo, Niče, izgubio si! Ne znam da li ćemo uspeti to večeras da izvedemo, ali ovo je sigurno početak jedne prave veze, pravog prijateljstva i van terena. Nisam mu na društvenim mrežama odgovarao na tu priču o večeri, jer je žena bila pored mene. Hajde da počnemo sa tom klopom i pićem, pa ćemo videti, uz osmeh je rekao Nole.

Osvrnuo se i na to kako je Vimbldon bio i ostao poseban u njegovom srcu:

- Na planini u Srbiji, gde su moji roditelji držali restoran, video sam kako Sampras osvaja ovaj turnir i rekao sam dedi da mi kupi reket. Uvek sam mislio da je igranje na travnatoj podlozi ono pravo, a kamoli osvojiti. Zaista sam ponosan što sam ostvario to što jesam, što stojim ovde sa ovim peharom.

Kada ga je voditeljka programa podsetila da godinama na Vimbldonu nije izgubio, sa velikim osmehom je rekao:

- Mnogo mi znači ovaj turnir, ovaj teren, nadam se da i ja njemu značim. Ničeg ovog ne bi bilo da nije mog tima, moje porodice, a tu je sada i moja ćerka Tara, pa da i nju pozdravim. Nadam se da će od sledeće godine, kada joj bude dozvoljeno da gleda mečeve, što za sada nije bio slučaj, niti je ona baš bila nešto zainteresovana (smeh) to i činiti. Hvala i svim članovima mog stručnog štaba, hvala vam svima, bez vas ovo ne bi bilo moguće - rekao je Novak Đoković.

BONUS VIDEO: VELIČANSTVENI NOVAK: Top 10 tenisera po nedeljama provedenim na čelu ATP liste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024